tiistai 28. tammikuuta 2014

Perhosia, perhosia

Piti saada testikangas Onion 2035 kaavan kokeiluun. Kävin eilen pikaisesti paikallisessa Jättirätissä ja mukaan tarttui kohtuu oudon näköinen kangas. En oikein osaa itsekään sanoa, että onko jo niin ruma, että muuttuu kauniiksi silmissä. No, sitä nyt tuli kuitenkin ostettua, vielä kun oli halpaakin.

Mulla oli kopioituna Onion 2035, koossa xs ja mietin, että mahtaako kuitenkin olla mulle liian pieni ja onko malli muutenkaan sopiva kun niin moni sitä tuntuu muokkailevan aikalailla.
Otin riskin ja leikkasin kaavat ilman mitään muutoksia (no hihan lyhensin) ja ajattelin, että katsotaan mitä tuleman pitää....

Ja tällainen siitä sitten tuli :)


Tyttären mielestä tämä oli huikean hieno :). Ja hälle pitää kuulemma saada samanlainen =D.
No, ehkä mä sit tätä kammotusta käyn hakemassa lisää ja teen pimullekin kesämekon.

Vaikka en kankaaseen alunalkaen ollut kovin ihastunut niin tästä tuli kuitenkin ihan kiva kesäkolttu! Kesäkelejä siis odottellessa :).Kaava Onion 2035 (muokkaamaton), kangas Jättirätti.

8 kommenttia:

 1. No ei hullumpi. Ja näyttää istuvankin ihan mainiosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei :). Tartteisin kyl mielestäni yhden koon isomman tuosta kaavasta tai ainakin yläosa leveyttä täytyy ensi kerralla varmaan vähän suurentaa. Mä en ihan noin tyköistuvasta välttämättä tykkää.

   Poista
 2. Tosi raikkaaltahan ja kivalta tuo näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikas on kyllä varmaan aika oikea sana kuvaamaan tätä mekkoa. Vihreä ei ole edes todellakaan mun väri mut silti kyl tykkään tästä jollain oudolla tavalla :)

   Poista
 3. Kivan raikas kangas, tänään just sitä Jättiksessä kattelin :-)

  VastaaPoista
 4. no onpas tosi upea lopputulos, hyvältä näyttää päälläsi. Minullakin ehkä olisi tuollainen kangas jäänyt kauppaan, mutta hyvältä näyttää lopputulos!

  VastaaPoista

Kiitos kun ehdit jättää merkin käynnistäsi!