tiistai 30. syyskuuta 2014

Voihan Riivali!

Ee-me-liiiiiii! Nimi sopisi meidän pojalle erinomaisesti, sen verran on samoja piirteitä kuin tässä kuuluisassa pikku pojassa :).
Siksi Riivalit -niminen kangas olikin hänelle oiva valinta :).

Riivalit on Jenni Mäensivun (http://terapiahuone.blogspot.fi/) Käpyselle suunnittelema kuosi, aivan ihastuttava mielestäni.
Riivalien seuraksi pääsi Noshin grafiitti -jersey hupun vuoreksi ja kanttauksiin Noshin grafiitti resori.


Paidan kaava on OB:n Fearless Eagle (4/14), koko 104. Kaava on ollut ilmeisen suuri kun olen tehnyt sen meidän normikokoa yhden pienempänä. Eikä tuo mitenkään pieneltä näytä nyttenkään, vaan hieman löytyy kasvuvaraakin.Housut ovat myös OB 4/14 lehdestä, malli Mock Denim, koko 98 leveydestä ja 110 pituudesta.
Nämä ovat leveydestä nyt ihan hyvät, mutta pituutta olisi saanut olla vielä enemmänkin. Pituutta pojalla on reilu 100 senttiä.

Paidan kaavasta tykkään mutta housukaava ei ole täysin makuuni. No, jos pituutta olisi enemmän, saattaisivat näyttää paremmilta.
Onneksi tuli samasta kankaasta tehtyä myös perinteiset Saimit, jotka näyttävät varmasti paremmilta paidan kanssa (ne löytyvät täältä).Näissä kuvissa pojalla on jalassa Noshin savanninkeltaisesta joustocollegesta tehdyt pökät, jotka käyvät täydellisesti yhteen tuon Riivalit -trikoon kanssa. Resorit samaa Noshin grafiittia kuin paidassa.
Housujen kaavana on "kuuluisa" Saimi -housukaava (1/09), jonka olen muuttanut sivusaumalliseksi sekä lisännyt taskut.


Farkkujersey -housut ehtivät olla eilen 2 tuntia jalassa ja näyttivät sen jälkeen tältä (näkyy tuossa isommassakin kuvassa, jossa housut takaapäin, kun osaa katsoa).
Farkkujersey on Lillestoffin. Kangas on ihanan pehmeää ja joustavaa mutta ei tunnu kestävän käytössä yhtään. Kangasta on mitä ilmeisemmin ollut kahta sorttia liikenteessä, hyvää ja tätä huonoa, sillä osalla tämä kangas on kestänyt kovaakin käyttöä.
Kolmet housut on tehtynä kankaasta, jännityksellä jään odottamaan mitä tuleman pitää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun ehdit jättää merkin käynnistäsi!